Tel.nr: 06 48 20 33 38

ALOE VERA PRODUCTEN

MASSAGEPRAKTIJK AGISA ZEIST

ALOE VERA 

Aloë Vera is een van de oudste tropische planten ter wereld. Er zijn heel veel soorten Aloë Vera planten maar de soort die het meest wordt erkend als rijke bron van voedingsstoffen is de Aloë Vera Barbadensis Miller.  De gelachtige substantie in de bladeren van de Aloë Vera is heel veelzijdig en multifunctioneel. De pure gel kan gedronken worden en het kan voor uiteenlopende doeleinden op de huid aangebracht worden. De gel van mijn Aloë Vera plant gebruik ik altijd als Eerste Hulp Bij Ongelukjes in huis. 

 

Enkele andere voordelen op een rijtje:

  • verbetert het immuunsysteem. Door de enorme hoeveelheid vitamines en mineralen in de Aloë Vera gel wordt het immuunsysteem versterkt
  • helpt bij maag- en darmklachten
  • heeft een ontgiftende werking
  • houdt de bloedsuikerspiegel in balans
  • ondersteunt bij reuma en artrose
  • een mooiere huid
  • positieve werking op de stoelgang

 

Omdat ik zo enthousiast ben over de Aloë Vera plant ben ik gaan zoeken welk bedrijf de meest zuivere Aloë Vera producten levert. Ik kwam uit bij Forever Living Products. Door een uniek stabilisatieproces kunnen zij hoogwaardige Aloë Producten leveren met percentages tot wel 99.7% Aloë Vera. De planten worden geteeld ZONDER gebruik van bestrijdingsmiddelen en met de hand geoogst. 

In de webshop worden Aloë Vera-dranken, massage olie, huidverzorgingsproducten, cosmetica, supplementen met vitaminen, mineralen en plantextracten alsook voedingsrijke producten van bijen aangeboden.

Mijn favoriet is de Aloë Vera gel drank. Deze bevat  99.7% pure Aloë Vera gel, is zeer rijk aan vitamine C, suikervrij, glutenvrij en bevat geen conserveringsmiddelen.

Voor meer informatie over deze mooie natuurlijke producten en hun toepassing neem gerust contact op of kijk even rond in de webshop.

 

Nb. Forever producten zijn niet op dieren getest en gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt vermeden. Daarnaast heeft de 100% gestabiliseerde Aloë Vera gel meerdere waarborgzegels o.a. het Kosherzegel en het Islamitisch goedkeuringszegel en uiteraard het certificaat van the International Aloe Science Council (IASC).

 

4b aloe vera plantage
4 aloe vera dranken
4 aloe vetinary
4 aloe vera tandpasta
4 aloe vera gelly
4 aloe vera face soap
4 aloe vera deodorant
4 aloe heat lotion
4 aloe first

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE