Tel.nr: 06 48 20 33 38

ZWANGERSCHAPSMASSAGE ZEIST

MASSAGEPRAKTIJK AGISA ZEIST

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Wat fijn je bent zwanger! Een bijzondere periode waarin er veel veranderingen zijn in je lichaam. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf het tweede trimester tot aan de bevalling en kan heel ondersteunend zijn in deze periode. De zwangerschapsmassage is met name gericht op ontspanning. Het stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ook voor afvoer van opgehoopt vocht.

Er is rust, tijd en aandacht voor jou om te komen genieten van een ontspanningsmassage voor jou en je baby!

Ook je partner mag meekomen naar de massage. Ik laat jullie graag wat technieken zien die ook thuis gebruikt kunnen worden.

Zoek je een fijne, professionele zwangerschapsmassage in Zeist? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Zwangerschapsmassage 60 minuten in zijligging

De zwangerschaps ontspanningsmassage van ruim een uur wordt in alle rust uitgevoerd in zeer comfortabele zijligging. Er wordt aandacht besteed aan je bekken, rug, nek, armen, benen en voeten en hoofd.. Als je het fijn vindt kan ook jouw buik gemasseerd worden.

Zwangerschapsmassage 60 minuten op het Holo Lilo matras

De zwangerschaps ontspanningsmassage van ruim een uur start met heerlijk comfortabel op jouw buik liggen op het zwangerschapsmatras. De eerste 30 minuten ontvang je een rug-nek-schoudermassage en de benen en armen worden gemasseerd. Na ca. 30 minuten lig je op je rug op de massagetafel en wordt er aandacht aan hals, nek en hoofd besteed, de voorkant van de benen en de voeten. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw wensen.

Boek hier uw zwangerschapsmassage

 

 

Zwangerschapsmassage van 30 minuten

Bij de deelmassage van ruim 30 minuten zit je op een stoel en leunt comfortabel voorover op een dik kussen op de massagetafel.  Tijdens de massage wordt aandacht geschonken aan jouw rug, nek, schouders, armen en handen en indien gewenst, een korte hoofdmassage. Deze massage kan indien gewenst ook op de massagestoel uitgevoerd worden.

 

Zwangerschapsmassage van 30 minuten op het Holo Lilo matras

Zwangerschapsmassage op het Holo Lilomatras! Zwangerschapsmassage in comfortabele buikligging. Weer even ervaren hoe het was om op je buik te kunnen liggen. Tijdens deze massage worden  rug, nek en schouders gemasseerd en de armen en de handen. Indien gewenst wordt ook een korte hoofdmassage gegeven.

Boek hier uw zwangerschapsmassage

 

Contra-indicaties:

Een massage wordt afgeraden bij de volgende symptomen:

  •  Te hoge of te lage bloeddruk
  •  Pijn en koorts
  •  Bloedingen
  •  Duizeligheid
  •  Spataderen
  •  Bloeduitstortingen
  •  Opgezwollen lymfeklieren

Twijfel je of een zwangerschapsmassage goed is voor jou tijdens de zwangerschap? Overleg dan eerst met de verloskundige of (huis)arts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk:

Massages zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een (huis)arts of medisch specialist. Massage kan wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massages wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Bij medische vragen of klachten altijd eerst de (huis)arts raadplegen.

Mijn massages zijn professioneel en niet verbonden met erotische diensten!

pregnant-2640994_1280

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE