Tel.nr: 06 48 20 33 38

ZWANGERSCHAPSMASSAGE ZEIST

MASSAGEPRAKTIJK AGISA ZEIST

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Wat fijn je bent zwanger! Een bijzondere periode waarin er veel veranderingen zijn in je lichaam. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf het tweede trimester tot aan de bevalling en kan heel ondersteunend zijn in deze periode. De zwangerschapsmassage is met name gericht op ontspanning. Het stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ook voor afvoer van opgehoopt vocht.

Uiteraard ben ik opgeleid om Zwangerschapsmassages te kunnen geven. Er is rust, tijd en aandacht om te komen genieten van een ontspanningsmassage voor jou en je baby! Niets moet en alles gaat in overleg. Er wordt gebruik gemaakt van Weleda Zwangerschapsolie of Amandelolie.

 

Zwangerschapsmassage 60 minuten op het Holo Lilo matras

De zwangerschaps ontspanningsmassage start met heerlijk comfortabel op je buik liggen op het zwangerschapsmatras. De eerste 35-40 minuten ontvang je een rug-nek-schoudermassage en de benen en voeten worden gemasseerd. Voor de resterende tijd lig je op je rug op de massagetafel en wordt er aandacht besteed aan hals, nek en hoofd, armen, handen en de voorkant van de benen en de voeten. Als het niet meer lukt voor je om op de rug te liggen is een stabiele zijligging ook mogelijk.

-> Wil je liever de gehele zwangerschapsmassage in zijligging ontvangen? Dat kan ook. De zwangerschaps ontspanningsmassage van ruim 60 minuten wordt in alle rust uitgevoerd in zeer comfortabele zijligging. Er wordt aandacht besteed aan je bekken, rug, nek, armen, handen, benen, voeten en hoofd.

 

Zwangerschapsmassage 30 minuten op het Holo Lilo matras

Zwangerschapsmassage op het Holo Lilomatras! Zwangerschapsmassage in comfortabele buikligging. Weer even ervaren hoe het was om op je buik te kunnen liggen! Tijdens deze massage worden rug, nek en schouders gemasseerd en de benen,armen en handen.

 

Boek hier je zwangerschapsmassage

Contra-indicaties:

Een massage wordt afgeraden bij de volgende symptomen:

  •  Te hoge of te lage bloeddruk
  •  Pijn en koorts
  •  Bloedingen
  •  Duizeligheid
  •  Spataderen
  •  Bloeduitstortingen
  •  Opgezwollen lymfeklieren

Twijfel je of een zwangerschapsmassage goed is voor jou tijdens de zwangerschap? Overleg dan eerst met de verloskundige en/of (huis)arts.

Zoek je een professionele zwangerschapsmassage in Zeist? Neem gerust contact op voor meer informatie of boek direct jouw massage via de link.

Boek hier je zwangerschapsmassage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk:

Massages zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een (huis)arts of medisch specialist. Massage kan wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massages wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Bij medische vragen of klachten altijd eerst de (huis)arts raadplegen.

Mijn massages zijn professioneel en niet verbonden met erotische diensten!

pregnant-2640994_1280

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE