Tel.nr: 06 48 20 33 38

ZWANGERSCHAPSMASSAGE ZEIST

MASSAGEPRAKTIJK AGISA ZEIST

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Wat fijn je bent zwanger! Een bijzondere periode waarin er veel veranderingen zijn in je lichaam. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf het tweede trimester tot aan de bevalling en kan heel ondersteunend zijn in deze periode. De zwangerschapsmassage is met name gericht op ontspanning. Het stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ook voor afvoer van opgehoopt vocht.

In 2019 ben ik opgeleid om ook zwangerschapsmassages te kunnen geven. Er is rust, tijd en aandacht om te komen genieten van een ontspanningsmassage voor jou en je baby! Niets moet en alles gaat in overleg. Er wordt gebruik gemaakt van Weleda Zwangerschapsolie of Amandelolie.

 

Zwangerschapsmassage 60 of 75 minuten op het Holo Lilo matras

De zwangerschaps ontspanningsmassage start altijd met een korte intake. Deze valt uiteraard buiten de massagetijd. De massage begint met heerlijk comfortabel op je buik liggen op het zwangerschapsmatras. De eerste 35-40 minuten ontvang je een rug-nek-schoudermassage en de benen en voeten worden gemasseerd. Voor de resterende tijd lig je op je rug op de massagetafel en wordt er aandacht besteed aan hals, nek, hoofd, armen, handen en de voorkant van de benen en de voeten. Als het niet meer lukt om op de rug te liggen is een massage in stabiele zijligging ook mogelijk. Bij een extra lange massage van 75 minuten kun je bijvoorbeeld een fijne uitgebreide hoofdmassage of voetenmassage ontvangen of een extra lange rugmassage. Uiteraard alles in overleg met jou.  Boek hier jouw zwangerschapsmassage.

Contra-indicaties:

Een massage wordt afgeraden bij de volgende symptomen:

  •  Te hoge of te lage bloeddruk
  •  Pijn en koorts
  •  Bloedingen
  •  Duizeligheid
  •  Spataderen
  •  Bloeduitstortingen
  •  Opgezwollen lymfeklieren

Twijfel je of een zwangerschapsmassage goed is voor jou tijdens de zwangerschap? Overleg dan eerst met de verloskundige en/of (huis)arts.

Zoek je een professionele zwangerschapsmassage in Zeist? Neem gerust contact op voor meer informatie of boek direct je massage via de link.

Boek hier je zwangerschapsmassage

 

"Erg fijne zwangerschapsmassage gehad, waarbij ik zelf ook probleemgebieden mocht aangeven. Genoten van de ontspanning!"

 

"Ik heb bij Astrid een zwangerschapsmassage van 60 minuten gehad. Dit was heerlijk! Ze wist precies wat ze deed, waar ze wel en niet wat extra druk kon toepassen en bracht ontspanning en rust met zich mee. Ik kom zeker terug!"

 

"Een bijzonder plezierige en goede massage. Vakvrouw die weet wat ze doet."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk:

Massages zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een (huis)arts of medisch specialist. Massage kan wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massages wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Bij medische vragen of klachten altijd eerst de (huis)arts raadplegen.

Mijn massages zijn professioneel en niet verbonden met erotische diensten!

pregnant-2640994_1280

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE