HOOFDPIJN MASSAGE

MASSAGEPRAKTIJK AGISA ZEIST VOOR EEN MASSAGE IN ZEIST!

HOOFD(PIJN) MASSAGE

Deze massage heb ik bij MOOD massage opleidingen gevolgd in Amersfoort. De cursus Indiase Hoofdmassage heb ik in de corona periode gevolgd via Udemy. Mooi om zo verschillende technieken en invalshoeken mee te krijgen.

De  hoofdpijnmassage is gericht op hoofdpijn, maar kan zeer zeker ook heel ontspannend werken voor mensen die alleen een hoofdmassage willen ontvangen.

Sommigen mensen kunnen bij hoofdpijn niet meer goed functioneren en het dagelijks leven. Vormen van hoofdpijn zijn: spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn en hoofdpijn als bijwerking van medicatie.

De meeste energie in ons lichaam gaat naar het hoofd, hoe fijn is het om juist daar aandacht, ontspanning en rust te ontvangen! 

Hoofd en nek, schouders en rug krijgen specifieke aandacht in deze massage. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken van de hoofdpijnmassage en de Indiase hoofdmassage.

De massage wordt in alle rust en zachtheid uitgevoerd. 

Duur van de massage: 45 minuten

Contra indicaties:

  • migraine
  • zware hoofdpijn
  • hoofdwond
  • hoofdpijn veroorzaakt door trauma klap of stoot tegen het hoofd
  • hoofdpijn met plotseling begin
  • neurologische symptomen, uitval, duizeligheid

Boek hier jouw hoofd(pijn)massage

 

Belangrijk:

Massages zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een (huis)arts of medisch specialist. Massage kan wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massages wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Bij medische vragen of klachten altijd eerst de (huis)arts raadplegen.

Mijn massages zijn professioneel en niet verbonden met erotische diensten!

hoofdpijnmassage agisa

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE