OVER MIJ

MASSAGE PRAKTIJK AGISA ZEIST

OVER MIJ

Voor een massage in Zeist wil ik je hartelijk welkom heten in mijn praktijk. Mijn naam is Astrid Gill-Saman, ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de zakelijke reiswereld, had ik het gevoel dat ik ook graag op een andere manier met en voor mensen wilde werken. Omdat ik het prettig vind om een massage te ontvangen, groeide bij mij de belangstelling om zelf massages te kunnen geven. Wat geeft het een enorme voldoening als je met hoofd, hart en handen kan werken!

In 2011 heb ik de basis en gevorderden cursussen ontspanningsmassage gevolgd en ben toen zo enthousiast geraakt dat ik in de jaren daarna mijn kennis ben blijven uitgebreiden door middel van het volgen van verschillende opleidingen en cursussen o.a. Deep Tissue Massage, Zwangerschapsmassage, Hotstone Massage, Stoelmassage, Basis Voetreflex, Lomi Lomi, Accupressure en Access Bars©. Onlangs heb ik de opleiding Medische Basiskennnis afgerond.

Ik masseer vanuit een holistische visie. Voor de massages gebruik ik uitsluitend natuurlijke oliën zoals zuivere amandelolie eventueel gemengd met een essentiële olie.

Ben je op zoek naar een professionele massage in Zeist waar rekening wordt gehouden met jou en wat jij nodig hebt? Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle praktijk in Studio 62 op de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 in Zeist!

Welkom!

 

massage Zeist

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman

Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist

06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE