Tel.nr: 06 48 20 33 38

REVIEWS

Klik hieronder op "google"of "setmore" om alle reviews te lezen.

Google

Setmore

"Ik kwam ooit met wat rugpijn terecht bij Astrid voor een massage. Sindsdien geregeld terug gegaan om de boel lekker soepel te houden! Echt een aanrader om bij haar te boeken: ze is gewoon super goed"

 

"Hele fijne massage gehad. Ik heb fibromyalgie en ze houd echt rekening ermee. Ze vraagt je van tevoren waar de pijn punten zitten. Echt een aanrader!"

 

"Gewoon super goed, precies de goede druk en toch ontspannen"

 

"Een rug, nek schouder massage bij Astrid gehad. De massage is vakkundig en ontspannen. Je voelt gelijk het effect op je spieren. Astrid verdiept zich goed in je behoeften en communiceert prettig. Er hangt een fijne en ontspannen sfeer in de praktijk. Echt een aanrader!"

 

"Vandaag voor het eerst een Zwangerschapsmassage gehad en wat was het heerlijk! Ik werd warm ontvangen. Alles is duidelijk uitgelegd en heel fijn nog gekletst. De massage was boven mijn verwachtingen! Zeker een aanrader. Ik ben, na vandaag, zeker een vaste klant!"

 

"Hele fijne deep tissue massage. Rug weer heerlijk ontspannen en los. Heb geslapen als een roos. Dank je wel Astrid. Aanrader."

 

"De deep tissue ontspanningsmassage is echt een aanrader. Stevigheid gecombineerd met ontspanning. Mijn kantoorbaan zorgt voor vastzittende schouders en Astrid weet ze altijd weer een stuk losser te maken! Ik beveel deze massage zeker aan."

 

"Heerlijke hot stone massage gehad! Fijne, rustige sfeer, zeer goede massage, Astrid is een echte vakvrouw! Ik ben super tevreden en zal zeker terugkomen voor een massage!"

 

"Een heerlijke deep tissue massage gehad. Voor het eerst in mijn leven. Had veel spanningsklachten en deze zijn na 1 sessie grotendeels verdwenen. Echt een aanrader. Proffesioneel en kundig."

 

"Astrid gaf me vandaag een deep tissue massage. Veel aandacht voor de probleemgebieden nek, schouders en onderrug. Ik voelde alles tintelen en stromen tijdens de massage. Ben echt verkwikt."

 

"Erg fijne zwangerschapsmassage gehad, waarbij ik zelf ook probleemgebieden mocht aangeven. Genoten van de ontspanning!"

 

"Vandaag een heerlijke massage gehad! Astrid heeft met veel gevoel de juiste plekken geraakt! Ook een heerlijke ontspannen sfeer met rustgevende geluiden! Ik kom zeker vaker terug!"

 

"De deep tissue massage is echt een aanrader. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland!"

 

"Een bijzonder plezierige en goede massage. Vakvrouw die weet wat ze doet."

 

"Deskundige en ervaren masseur in goede sfeer, mooie praktijkruimte"

 

"Ik heb weer een vakkundige deep tissue behandeling gehad. Astrid heeft ook veel aandacht voor de mens op de behandeltafel. Ik voel me weer helemaal top!"

 

"Een uitstekende massage, ze weet de pijnlijke plekken goed los te maken."

 

"Heerlijke massage in aangename ontspannende praktijkruimte. Vakkundig en ervaren. Aanrader."

 

"Nu alweer voor de derde keer geweest. Heerlijke ontspannende massage gehad. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader !!!"

 

"De 30 minuten zijn omgevlogen. Heerlijke ontspanningsmassage, goeie sfeer. Volgende keer ook m'n voeten! Zeker een aanrader."

 

"Astrid is een vakvrouw die haar vak verstaat. Geeft fijne en goede massages. Een aanrader om jezelf of een ander cadeau te doen."

 

"Voor de 3e keer geweest. Heerlijk, vakkundig, en doeltreffend. Echte aanrader voor totale ontspanning en een soepel voelend lijf"

 

"Eind oktober een hele fijne ontspanningsmassage gehad. De praktijkruimte is heel schoon en netjes. Er hangt een prettige, veilige sfeer. Tijdens de massage was Astrid heel rustig en wist precies genoeg druk te geven. Hierdoor kon ik echt even ontspannen. Zo fijn om als moeder van 3 kinderen even een ontspannen moment voor mezelf te hebben."

 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
"Ik heb bij Astrid een zwangerschapsmassage van 60 minuten gehad. Dit was heerlijk! Ze wist precies wat ze deed, waar ze wel en niet wat extra druk kon toepassen en bracht ontspanning en rust met zich mee. Ik kom zeker terug!"

 

Bron(nen): Google, Setmore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINKS

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Privacy Policy

Huisregels

Covid-19 Protocol

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman
Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist
06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE