Tel.nr: 06 48 20 33 38

ZWANGERSCHAPSMASSAGE ZEIST

Wat fijn je bent zwanger! Een bijzondere periode waarin er veel veranderingen zijn in je lichaam. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf het tweede trimester tot aan de bevalling en kan heel ondersteunend zijn in deze periode. De zwangerschapsmassage is met name gericht op ontspanning. Het stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ook voor afvoer van opgehoopt vocht.

In 2019 ben ik opgeleid om ook zwangerschapsmassages te kunnen geven. Er is rust, tijd en aandacht om te komen genieten van een ontspanningsmassage voor jou en je baby! Niets moet en alles gaat in overleg. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën zonder toevoegingen.

 

Zwangerschapsmassage 60 of 75 minuten op het Holo Lilo matras

De zwangerschaps ontspanningsmassage start altijd met een korte intake. Deze valt uiteraard buiten de massagetijd. De massage begint met heerlijk comfortabel op je buik liggen op het zwangerschapsmatras. De eerste 35-40 minuten ontvang je een rug-nek-schoudermassage en de benen en voeten worden gemasseerd. Voor de resterende tijd lig je op je rug op de massagetafel en wordt er aandacht besteed aan hals, nek, hoofd, armen, handen en de voorkant van de benen en de voeten. Als het niet meer lukt om op de rug te liggen is een massage in zijligging ook mogelijk. Bij een extra lange massage van 75 minuten kun je bijvoorbeeld een uitgebreide hoofdmassage of voetenmassage ontvangen of een extra lange rugmassage. Je kan dit bij de korte intake aangeven. Boek hier jouw zwangerschapsmassage.

Contra-indicaties:

Een massage wordt afgeraden bij de volgende symptomen:

  •  Te hoge of te lage bloeddruk
  •  Pijn en koorts
  •  Bloedingen
  •  Duizeligheid
  •  Spataderen
  •  Bloeduitstortingen
  •  Opgezwollen lymfeklieren

Twijfel je of een zwangerschapsmassage goed is voor jou? Overleg dan eerst met de verloskundige en/of (huis)arts.

Zoek je een professionele zwangerschapsmassage in Zeist? Neem contact op voor meer informatie of boek direct jouw massage.

Boek hier je zwangerschapsmassage

Reviews (bron Google & Setmore):

"Een zeer fijne zwangerschapsmassage gehad. De massage wordt volledig op maat gegeven door een fijn gesprek vooraf en goede communicatie tijdens de massage. Doordat er met een speciaal matras gewerkt wordt, kun je als zwangere eindelijk weer eens ontspannen op je buik liggen."

"Erg fijne zwangerschapsmassage gehad, waarbij ik zelf ook probleemgebieden mocht aangeven. Genoten van de ontspanning!"

"Ik heb bij Astrid een zwangerschapsmassage van 60 minuten gehad. Dit was heerlijk! Ze wist precies wat ze deed, waar ze wel en niet wat extra druk kon toepassen en bracht ontspanning en rust met zich mee. Ik kom zeker terug!"

"Een bijzonder plezierige en goede massage. Vakvrouw die weet wat ze doet."

"Vandaag voor het eerst een Zwangerschapsmassage gehad en wat was het heerlijk! Ik werd warm ontvangen. Alles is duidelijk uitgelegd en heel fijn nog gekletst. De massage was boven mijn verwachtingen! Zeker een aanrader. Ik ben, na vandaag, zeker een vaste klant!"

"Een hele fijne zwangerschapsmassage gehad, echt een aanrader. Ook fijn dat er van tevoren een korte intake is waardoor de massage qua wensen goed wordt afgestemd."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk:

Massages zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een (huis)arts of medisch specialist. Massage kan wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massages wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Bij medische vragen of klachten altijd eerst de (huis)arts raadplegen.

Mijn massages zijn professioneel en niet verbonden met erotische diensten!

pregnant-2640994_1280

LINKS

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Privacy Policy

Huisregels

Covid-19 Protocol

CONTACT

Massagepraktijk Agisa Zeist
Astrid Gill-Saman
Studio 62, Joh.van Oldenbarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist
06 48 20 33 38
info@massagepraktijkagisa.nl

 

 

ROUTE