Acupressure

Door de drukte van afgelopen maanden duurde het even maar nu dan in the pocket: Acupressure for pain relief!

De basis van Acupressure komt uit de Chinese geneeskunde. In de huid van het hoofd, de rug, borstkas, armen en benen bevinden zich meridianen (energiebanen) die eindigen in de vingertoppen en tenen.

Een meridiaan heeft een aantal punten in de huid die acupunctuur of acupressuurpunten worden genoemd. Er wordt bij Acupressuur niet met naaldjes gewerkt, maar er wordt druk gegeven met vingers, handen en ellebogen.

Het goede van het werken op meridianen/energiebanen is dat de uitwerking niet alleen de pijnlijke plek ten goede komt, maar ook aan de rest van  het lichaam!

 

Stoelmassage bij netwerkcongres Zorg4Zeist

Door Astrid Gill | jun 30, 2024 |

Wat een mooie middag en avond was dit in hotel Figi in Zeist! Gezondheidszorg- en welzijns Professionals waren uitgenodigd op dit netwerkevent. Er waren diverse workshops en tussendoor kon men rondlopen op het gezondheidsplein. Hier stond ik met mijn massagestoel. Er was overweldigende belangstelling voor de stoel- en handmassage. Ik heb genoten!

Lees verder

Zwangerschapsmassage in Zeist

Door Astrid Gill | sep 18, 2023 |
Lees verder

Handmassage voor ouderen

Door Astrid Gill | jun 29, 2021 |

Afgelopen week mocht ik in het verpleeghuis een handmassage geven aan een oudere dame met Alzheimer. Enigzins argwanend keek ze naar de flesjes lavendel en citrusolie en het stapeltje handdoeken. ‘Je gaat me toch geen pijn doen he’ zei ze een paar keer. Uitgelegd dat ze juist een heel fijn verwenmoment gaat krijgen. Gewillig stond…

Lees verder

zolokaal Zeist

Door Astrid Gill | jun 8, 2021 |

Heb jij de app van zolokaal Zeist al? Al het nieuws, aanbiedingen van je favoriete winkels/ondernemers in 1 app! Maar ook: punten sparen via de app voor nog meer voordeel. Download de app gratis in Google Playstore of Apple store en kijk welke ondernemers aangesloten zijn. Massagepraktijk Agisa doet ook mee: Na 5 massages van…

Lees verder

Acupressure

Door Astrid Gill | jun 8, 2021 |

Door de drukte van afgelopen maanden duurde het even maar nu dan in the pocket: Acupressure for pain relief! De basis van Acupressure komt uit de Chinese geneeskunde. In de huid van het hoofd, de rug, borstkas, armen en benen bevinden zich meridianen (energiebanen) die eindigen in de vingertoppen en tenen. Een meridiaan heeft een…

Lees verder

3 maart weer geopend!

Door Astrid Gill | feb 25, 2021 |

Blij! Vanaf 3 maart is de praktijk weer open! Eindelijk! Boekingen kunnen online gemaakt worden via de website www.massagepraktijkagisa.nl of telefonisch/whatsapp 06-48203338. Welkom!    

Lees verder

Nog even gesloten tot 9 februari..

Door Astrid Gill | jan 14, 2021 |

Helaas kan ‘best’ nog niet aangeboden worden en is de praktijk nog gesloten tot 9 februari. Voor advies of verkoop van cadeaubonnen kunt u altijd terecht op: 06-48203338.   Afspraken voor na 9 februari kunnen online geboekt worden op: www.massagepraktijkagisa.nl of telefonisch.   Hopelijk tot snel ziens! Miss my job!    

Lees verder

Nieuwe Covid maatregelen, even gesloten t/m 19 januari

Door Astrid Gill | dec 17, 2020 |
Lees verder

Nieuwe bedrijfsfoto’s Massagepraktijk Agisa

Door Astrid Gill | dec 8, 2020 |

Onlangs heeft Kirsten Mulder van Kirsten Mulder fotografie uit Culemborg nieuwe foto’s van de praktijk gemaakt. Een update was wel weer even nodig om te kunnen gebruiken voor de website en social media. De foto’s zijn geworden zoals ik ze vooraf voor ogen had: sfeervol en rustig. Geheel passend bij mijn praktijk vind ik zelf!…

Lees verder

X-Mas wellness presentjes

Door Astrid Gill | dec 5, 2020 |

Vandaag heerlijk gewerkt en X-Mas give aways gemaakt. Boek een massage in december en ontvang deze kleine wellness gift.  

Lees verder

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Laat een reactie achter

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore