Tel.nr: 06 48 20 33 38

zolokaal Zeist

Heb jij de app van zolokaal Zeist al? Al het nieuws, aanbiedingen van je favoriete winkels/ondernemers in 1 app! Maar ook: punten sparen via de app voor nog meer voordeel. Download de app gratis in Google Playstore of Apple store en kijk welke ondernemers aangesloten zijn.

Massagepraktijk Agisa doet ook mee: Na 5 massages van 60 minutes ontvang je op de volgende massage 15% korting!

 

 

Door Astrid Gill | sep 18, 2023 | 0 reacties
Lees verder

Handmassage voor ouderen

Door Astrid Gill | jun 29, 2021 | 0 reacties

Afgelopen week mocht ik in het verpleeghuis een handmassage geven aan een oudere dame met Alzheimer. Enigzins argwanend keek ze naar de flesjes lavendel en citrusolie en het stapeltje handdoeken. ‘Je gaat me toch geen pijn doen he’ zei ze een paar keer. Uitgelegd dat ze juist een heel fijn verwenmoment gaat krijgen. Gewillig stond…

Lees verder

zolokaal Zeist

Door Astrid Gill | jun 8, 2021 | 0 reacties

Heb jij de app van zolokaal Zeist al? Al het nieuws, aanbiedingen van je favoriete winkels/ondernemers in 1 app! Maar ook: punten sparen via de app voor nog meer voordeel. Download de app gratis in Google Playstore of Apple store en kijk welke ondernemers aangesloten zijn. Massagepraktijk Agisa doet ook mee: Na 5 massages van…

Lees verder

Acupressure

Door Astrid Gill | jun 8, 2021 | 0 reacties

Door de drukte van afgelopen maanden duurde het even maar nu dan in the pocket: Acupressure for pain relief! De basis van Acupressure komt uit de Chinese geneeskunde. In de huid van het hoofd, de rug, borstkas, armen en benen bevinden zich meridianen (energiebanen) die eindigen in de vingertoppen en tenen. Een meridiaan heeft een…

Lees verder

3 maart weer geopend!

Door Astrid Gill | feb 25, 2021 | 0 reacties

Blij! Vanaf 3 maart is de praktijk weer open! Eindelijk! Boekingen kunnen online gemaakt worden via de website www.massagepraktijkagisa.nl of telefonisch/whatsapp 06-48203338. Welkom!    

Lees verder

Nog even gesloten tot 9 februari..

Door Astrid Gill | jan 14, 2021 | 0 reacties

Helaas kan ‘best’ nog niet aangeboden worden en is de praktijk nog gesloten tot 9 februari. Voor advies of verkoop van cadeaubonnen kunt u altijd terecht op: 06-48203338.   Afspraken voor na 9 februari kunnen online geboekt worden op: www.massagepraktijkagisa.nl of telefonisch.   Hopelijk tot snel ziens! Miss my job!    

Lees verder

Nieuwe Covid maatregelen, even gesloten t/m 19 januari

Door Astrid Gill | dec 17, 2020 | 0 reacties
Lees verder

Nieuwe bedrijfsfoto’s Massagepraktijk Agisa

Door Astrid Gill | dec 8, 2020 | 0 reacties

Onlangs heeft Kirsten Mulder van Kirsten Mulder fotografie uit Culemborg nieuwe foto’s van de praktijk gemaakt. Een update was wel weer even nodig om te kunnen gebruiken voor de website en social media. De foto’s zijn geworden zoals ik ze vooraf voor ogen had: sfeervol en rustig. Geheel passend bij mijn praktijk vind ik zelf!…

Lees verder

X-Mas wellness presentjes

Door Astrid Gill | dec 5, 2020 | 0 reacties

Vandaag heerlijk gewerkt en X-Mas give aways gemaakt. Boek een massage in december en ontvang deze kleine wellness gift.  

Lees verder

Wie jarig is tracteert..

Door Astrid Gill | aug 31, 2020 | 0 reacties

Wie jarig is tracteert! 1 september zit ik alweer 1 jaar in mijn nieuwe praktijkruimte in Studio 62 aan de Joh. van Oldenbarneveltlaan 62 in Zeist. Om dit te vieren zijn er twee mooie aanbiedingen deze maand:   60 minuten ontspanningsmassage voor eur 50 3x rug-nek-schoudermassage voor eur 89,95   Kom je langs?  

Lees verder

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Laat een reactie achter

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore